Word jij de nieuwe blogger van Slank en Lijn?

Slank en Lijn groeit als kool, daarom zijn wij op zoek bloggers die ons kunnen helpen om de allerbeste afslanktips, ervaringen en inspiraties voor ons te verspreiden.  Wij zijn nu alweer een half jaar bezig om elke week een leuke inspirerende blog met jullie te delen en dat smaakt naar meer………

Schrijven over o.a. afslanken, lijnen, diëten

Onze blogs worden wekelijks vol enthousiasme gelezen daarom willen wij het aantal blogs uitbreiden naar dagelijks een nieuwe blog. Maar dat kunnen wij niet alleen. Vind jij het leuk om te schrijven over van alles wat te maken heeft met afslanken, lijnen, eten, sporten, diëten, mode, gezond leven enz. En zou jij graag jouw ervaringen met onze bezoekers willen delen. Word dan een vaste blogger van Slank en Lijn!

Natuurlijk is het ook mogelijk om éénmalig je verhaal met ons te delen. Heel graag zelfs!

Wij zijn blij met leuke, herkenbare, emotionele, opbeurende verhalen die onze bezoekers weer verder kunnen helpen in de strijd tegen de kilo’s.

Tips over nieuwe afslank weetjes

Of heb jij tips voor ons (leuke weetjes, nieuws over afslanken of een nieuw product), of houd je van lekker koken en wil je gezonde recepten met ons delen? Het is allemaal heel erg welkom!

Doe jij mee?
Stuur ons een mailtje via: info@slankenlijn.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Wij zien jouw aanmelding graag tegemoet!

Hartelijke groet,
Barbara & Marieke
2

Geef een reactie