Jawel, weer een website over afslanken!

Toch is dit de afslanksite die er nog niet was! Wat bijzonder is; we bieden de bezoeker hulp in de zoektocht naar zijn/haar eigen ideale afslankplan. Hoe doen we dat? We bieden advies op maat door zelf je voorkeuren en wensen aan te geven. Alle informatie kan je opslaan op je persoonlijke pagina. Ook kan je punten sparen (voor leuke cadeaus) door bijvoorbeeld mee te doen aan testpanels en door items te delen via social media. Daarnaast zullen we continu actief reviews gaan verzamelen, zodat je snel kan zien wat de ervaringen zijn. En de site ziet er ook nog eens fantastisch uit!

Wat is Slank en Lijn

Slank en lijn is dé website voor iedereen die wil afvallen en nog niet precies weet hoe. In de zoektocht naar het juiste product, de juiste dienst of het goede dieet staat de beleving van onze bezoekers centraal. Uitzoeken wat bij je past, doe je dan ook op Slank en Lijn.
Lees meer

Wat willen wij voor u betekenen?

Bij Slank en Lijn brengt u gratis uw afslankproduct, -dienst of dieet onder de aandacht en wij zorgen voor de bezoekers op de site! En er kan veel meer; wat dacht u bijvoorbeeld van uw eigen landingspagina? Of maak gebruik van ons testpanel, ga mee in de nieuwsbrief, u kunt aanbiedingen doen en ja er kan nog meer.
Lees meer

Kies een pakket

Wanneer u meerdere producten of diensten onder de aandacht wilt brengen, raden wij u aan om de (zeer voordelige) pakketten te bekijken. U kunt zelfs kiezen voor een eigen landingspagina met al uw producten en/of diensten bij elkaar, ruimte voor extra informatie, afbeeldingen, nieuwsitems en aanbiedingen!
Lees meer

Meteen even aanmelden

Heeft u genoeg gezien en bent u enthousiast geworden (dat kan toch niet anders :))? Meldt u zich dan hier aan met uw afslankproduct, dienst of dieet. Wij zien uw aanmelding graag tegemoet!
Registreren