Weight Watchers

Succesvol afvallen met een blijvend resultaat?
Dat kan bij Weight Watchers! Het Weight Watchers ProPoints plan is een eenvoudige en duidelijke aanpak om gewicht te verliezen, waarbij alles om jou draait. Jouw eetgewoontes, jouw levensstijl maar vooral; jouw afslanksucces!

Wie kiest voor Weight Watchers verliest tot vijf keer meer gewicht dan wie in zijn eentje probeert af te vallen*. Hoe is dat mogelijk? Door ons eenvoudige, flexibele programma te volgen waarin eten centraal staat. Bij Weight Watchers weten we dat succesvol en blijvend gewichtsverlies steunt op vier essentiële pijlers: doordachte voedingskeuzes, veel ondersteuning, gezonde gewoonten en meer beweging. Met ons programma maken we het je gemakkelijk. We reiken je alle hulpmiddelen aan en geven je het zetje in de rug dat je nodig hebt om te slagen. Je kunt de cursussen bijwonen of het programma volledig online volgen. Jij kiest zelf wat voor jou het beste werkt!

Wat kan Weight Watchers voor jou doen?
Weight Watchers helpt je een gezonde levensstijl aan te nemen en daardoor op een gezonde manier gewicht te verliezen. Ons plan biedt je de nodige flexibiliteit en structuur. Deze sterke combinatie zorgt ervoor dat je het volhoudt, zodat je eindelijk je afslankdoel kunt bereiken en behouden.

Leuke weetjes over de cursus!
- Elk weegmoment is vertrouwelijk
- Er is geen verplichte voeding, je mag eten wat je lekker vindt
- Cursussen zijn dynamisch en gevarieerd
- Elke week een ander inspirerend thema
- Praktische tips & trics die direct toepasbaar zijn
- Je medecursisten zijn motiverend en je leert van elkaar
- Alle coaches zijn met behulp van Weight Watchers afgevallen
- Er is altijd een Weight Watchers cursus bij jou in de buurt
- Kies voor Power Start: niet tellen, 2 weken Power Foods eten en direct resultaat!

Ons programma past ook in een druk leven.
Of je nu thuis of onderweg bent, Weight Watchers past in ieders leven en je kunt gewoon eten wat je lekker vindt. De online tools en de App voor iPhone en Android geven jou 24/7 de nodige ondersteuning tussen de cursusmomenten door. Weight Watchers helpt je meer bewegen. Als jij er klaar voor bent, kunnen we je helpen om meer te bewegen, op je eigen tempo. Wandelen, met de kinderen spelen en/of het uitvoeren van huishoudelijke taken - dergelijke activiteiten zitten in ons programma en helpen ook bij het afvallen. Je kookt graag? Super! Weight Watchers is ideaal voor mensen die zelf koken. Wij bezorgen je de recepten en geven je tips en trics om bepaalde gerechten lichter te maken. Niets is verboden! Bij Weight Watchers leer je de juiste keuzes te maken. Dankzij ons flexibele plan is alle voeding toegestaan. Je leert er gewoon van te genieten - met mate.

2 Artikel(en)

Stel een Oplopende Directie in
per pagina

2 Artikel(en)

Stel een Oplopende Directie in
per pagina