Disclaimer

Mogelijk gewichtsverlies – disclaimer
Resultaten kunnen per persoon verschillen en zijn niet alleen afhankelijk van het gebruik van dit product maar van meerdere factoren. Een klein percentage van de gebruikers kan met dit product binnen korte tijd veel afvallen, maar gewichtsverlies kan niet voor iedereen worden gegarandeerd. Geleidelijk afvallen is het beste. Niet alleen voor je gezondheid, maar ook om het jojo-effect te vermijden.

Als je afvalt is het soms lastig om alle vitamines en mineralen binnen te krijgen die je nodig hebt. Het kan geen kwaad om uit voorzorg extra multivitamines en mineralen te slikken. Op de verpakking staat hoeveel procent van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid (ADH) erin zit.
Er bestaan geen wondermiddelen die vet binnen no time afbreken.

Het belangrijkste is om een gezond eetpatroon te ontwikkelen. Maaltijdvervangers kunnen eventueel het ontbijt of de lunch vervangen.


Niet aansprakelijk

Slank en Lijn verkoopt zelf geen producten of diensten, de leverancier plaatst zelf informatie over de afslankproducten, diensten of diëten, of wij plaatsten de informatie die de leveranciers zelf over het item hebben verschaft. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de juistheid van deze informatie of het resultaat van de gekozen afslankmethodes.

Wij bieden een platform waar we alles zichtbaar willen maken. We vragen de bezoekers en ervaringsdeskundigen te laten weten wat hun ervaringen zijn. Slank en Lijn doet hier geen uitspraken over.

Het kan voorkomen dat er partijen op Slank en Lijn staan die niet geheel betrouwbaar zijn in hun informatievoorziening of handelswijze. Zodra dit bij ons bekend is, zullen we dit duidelijk bij het betreffende item op de website vermelden! Wij willen ook juist dergelijke wanpraktijken zichtbaar maken. Wij kunnen echter geen garanties geven dat wij dit te allen tijde tijdig signaleren. De bezoeker is en blijft altijd zelf verantwoordelijk voor het controleren van de keuzes die hij of zij maakt.


Advies op maat
Het advies op maat geeft een indicatie van de geschikte producten, diëten of diensten, Slank en Lijn probeert dit zo goed mogelijk te doen. We kunnen echter de juistheid van de informatie niet garanderen. Controleer daarom altijd zelf nog de omschrijving en/of gebruiksaanwijzing voor gebruik van het product of afname van de dienst. Slank en Lijn neemt (beschikbare) informatie over van de leverancier, of de leverancier vult dit zelf in. Check en dubbelcheck dus alles zelf!


Tarieven op Slank en Lijn
Tarieven op de site zijn alleen ter indicatie, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Deze kunnen te allen tijden wijzigen. Slank en Lijn streeft ernaar om altijd de meest actuele tarieven te kunnen laten zien, maar kunnen de juistheid hiervan niet garanderen. De leveranciers kunnen zelf de tarieven wijzigen. Slank en Lijn is dus niet verantwoordelijk voor de juistheid van de tarieven die op de site staan.


Aanschaf product/deelname aan dienst
Wanneer je via een link op Slank en Lijn bij een derden partij overgaat tot aanschaf van een product of dienst, ligt de gehele verantwoordelijk van de juiste afhandeling bij de partij waar het product of de dienst wordt afgenomen. Slank en Lijn bemiddelt in jouw zoektocht en een mogelijk oplossing, maar heeft verder geen rol in de afhandeling daarvan. Lees dus altijd goed de voorwaarden van de partij waar je mee in zee gaat! 

Contact
Mocht je hierover nog vragen hebben, of wanneer je op Slank en Lijn onjuistheden bent tegen gekomen die volgens jou het melden waard zijn, stuur ons dan graag een bericht: [email protected]!